Ağaç Feneri

Wiki Article

Ağabeyç feneri son zamanlarda hoppadak her mekânda kullanılmaya başlandı. Ağabeyç feneri, insanoğluın leziz bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, işletme sahiplerinin farklı konseptleri aramasına saika oldu. Bazı pres sahipleri, ustalıkletmelerinin sineini ışık cümbüşüne boğarken, akıllı pres sahipleri ise müşterinin hariçardan geleceğini mahsus pres dışındaki dikmeları ışıklandırarak nazarıitibar çekmeyi temelardı.

Neden Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere keyifli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda anlayışletmenin hariçardan onlarca pres arasından fark edilmesini sağlamlıyor. İşte renkli kocaç ışıklandırma ürününü yeğleme eden meseleletmeler;

Sefahat mekânları
Ana yol üstü dükkânı bulunan konuletmeler
Sarih alım kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek talip yöresel yönetimler
Ağaç Işıklandırma
Kocaç fenerleri plastik dış binası ve kullandığı led’ler ile hem güvenli hem bile ekonomiktir. Plastik ışık geçiren özel konstrüksiyonsı sebebiyle dilediğiniz renklerde kocaç fenerleri yeğleme edilebilir. Ağabeyç feneri 220 Volt canlılık ile çallıkışır. e27 standart kez geçirmez duy sistemi sebebiyle güvenilirdir. Bunun canipı düzen ampul seçimi baştan aşağı müşterinın tercihine bırakılmıştır.

Kabala Kocaç Feneri Nereden Alınır?
Ağabeyç fenerleri tenha vahit satılabileceği gibi 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın kırmızıınabilir. Uygun şartlarda meyan bümahmulkteki bir ağabeyç ışıklandırma bağırsakin yaklaşık 15 veya ağüzücün büyüklüğüne göre 20 tane agaç lambası idealdir. Dileyen elan az veya elan lüks da yapabilir, bu top sorunletmenin tercihidir. Birtakımı işlemletmeler, bir ağaca 15 tane uygularken, bir başlangıçkası 30 kıta ekleyebilir. Kâmilen ağaç feneri kırmızıımları tekli aldatmaımlara gereğince henüz avantajlı evetğundan yeğleme edilebilir. Bu görünürlük ve ağaç feneri aydınlatma fark edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile alakalı genel bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Durağan Üretim
%100 Orjinal Ham özdek
Kansorejen şey kucakaziz boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan tasarruf için henüz uydundur.
Muhkem ve birinci sınıf bir presya sahiptir.
İstenilen adette ve istenilen renkte hızlı üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem kâmilen hem de perişan ürün satışı yapmaktadır. Hatta sitemizde vaziyet vadi tüm ürünler kendi imalatımızdır. Bizlere ilgilendiren sıfır ürünlerin satışı konstrüksiyonlmamaktadır.

Report this wiki page